Normatic Kft.

Vállalkozásunk a Hörmann kiemelt márkaképviseleteként vált ismertté. A garázskapuk, bejárati ajtók és meghajtások vezető európai gyártójának termékei mellett cégünk tapasztalt, ügyfélcentrikus szakemberekkel áll az érdeklődők rendelkezésére. Tervezéstől kezdve a műszaki felvilágosításokon keresztül egészen az átadásáig.

Tevékenységünket főképpen Közép-Magyarország területén végezzük, mely területet Pest megye és Budapest főváros alkotja. Büszkén jelenthetjük ki, hogy vállalkozásunk tevékenysége kapcsán mára jelentős e területen szerzett piaci részesedésünk. Elkötelezettségünk és felelősségvállalásunk nyomán cégünk ezen régió egyik legjelentősebb piaci szereplőjévé vált. 

A márkanévhez hűen magas szintű szaktanácsadással, helyszíni felméréssel* és minőségi kivitelezéssel állunk minden egyes vásárló és érdeklődő rendelkezésére. A kivitelezésen túl azonban vállaljuk a Hörmann garázskapuk, ajtók és meghajtások eseti vagy rendszeres karbantartását, szervizelését, valamint a garanciális hibabejelentések korrekt és szakszerű kezelését. Forduljon hozzánk bizalommal már a tervezés fázisában!

Todjon meg többet a Normatic-ról! További információk a www.normatic.hu weboldalunkon találhatók.

 

Forgalmazott termékek: